Wij gaan uitbreiden!


De Wielerbaan en Brasserie - Grand café LATOUR

Uw locatie voor feesten, partijen, bruiloften, verenigingsavonden of -middagen, enzovoort. Of natuurlijk voor een gezellig borreltje aan de bar, een lekkere maaltijd, een goed gesprek of een potje kaarten.


In de zomer voor een lekker rustig drankje op het terras terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin. Een ideale plek voor een start, rust of eind post van uw fiets- of wandeltocht.


In de schitterende zaal is het ook mogelijk om een bedrijfsborrel, koffietafel, vergadering, presentatie of receptie te organiseren.

Kijk gerust rond op onze website. Op deze manier krijgt u al enig inzicht in de diverse mogelijkheden die onze zaak u te bieden heeft. Elke gelegenheid is speciaal en verdient daarom alle zorg en aandacht om het tot een succes te maken. Het meest duidelijke beeld krijgt u wanneer u ons bezoekt. Geheel vrijblijvend nemen wij met u de dag/avond door, van A tot Z, en laten u zien wat wij voor u kunnen betekenen.

Ontvangt u graag een offerte geheel volgens uw eigen wensen en ideeën of wilt u graag de zaal komen bezichtigen vul dan het contactformulier in. Op deze manier kunnen wij u benaderen, zodat we een afspraak met u kunnen maken.

 

Openingstijden

Wij zijn geopend gedurende de Zomermaanden:
 
Maandag, Woensdag, Donderdag en Vrijdag van 14.00 tot 01.00 
Zaterdag en Zondag van 11.00 tot 01.00 uur, of op afspraak.
 
Lunchen op Zaterdag en Zondag van 12.00 tot 15.00
 
De Keuken van  Brasserie LATOUR is geopend van Donderdag tot en met Zondag van 17.00 tot 21.00 uur.
 
 

Brasserie Latour is op 1ste pinksterdag 28 mei gesloten, het Terras is geopend! 

 

 

Café-Zaal De Wielerbaan
Maarheezerweg 9-11
6021 CN Budel

Tel. 0495 - 49 55 39
E-mail: info@cafedewielerbaan.nl