Het Grand Café met een gezellig terras

Een gezellig borreltje aan de bar, een lekkere maaltijd in onze Brasserie of een goed gesprek? Wij bieden voor ieder wat wils, of u nu op doorreis bent of een dagtocht door het mooie Brabant maakt, er zijn bij ons talrijke mogelijkheden.

Wij schenken een heerlijk Budels pils van de tap of een van de vele Budelse speciaal bieren uit de fles. Benieuwd naar alle soorten kijk dan op onze drankenkaart.

Heeft u iets te vieren? In ons Grand café is het mogelijk om in een intieme sfeer uw gasten te ontvangen. Koffie met vlaai, beschuit met muisjes, hapjes of een klein buffet behoren zeker tot de mogelijkheden. (max. 80 personen)

 

Het terras

In de zomer is het goed toeven op ons groot terras, waarlangs diverse fietsroutes lopen. Dus een rustpunt bij fietstochten of zomaar voor een lekker bakje koffie met iets erbij terwijl de kinderen zich vermaken in onze omheinde speeltuin.

Een sfeervol Grand café  en een groot, deels overdekt, terras met ruime parkeergelegenheid, dat is De Wielerbaan

Het Grand Café met een gezellig terras

Onze Multi-functionele zaal met een sfeervolle uitstraling.

Of het nu gaat om een jubileum, doopfeest, communie, bruiloft, personeels- of verenigingsfeest, receptie, koffietafel, verjaardag, reünie of zo maar een feestje Café-zaal De Wielerbaan heeft de zaal die u zoekt.

Wij beschikken over een gezellige zaal met ruime dansvloer en een eigen terras. Deze sfeervolle zaal biedt ruimte voor al uw feesten en partijen tot een maximum van 150 personen. Voor ieder gelegenheid groot of klein is de zaal passend aan te kleden. De zaal beschikt over een eigen ingang, garderobe, geluids- en muziekinstallatie en bar.

Vanzelfsprekend kunnen wij op uw feest ook het eten, variërend van hapjes tot complete warm en koude buffetten, verzorgen.

Onder het kopje mogelijkheden krijgt u enig inzicht in de diverse mogelijkheden die onze zaal u te bieden heeft. Ontvangt u graag een offerte geheel volgens uw eigen wensen en ideeën of wilt u graag de zaal komen bezichtigen neem dan gerust contact met ons op.

Onze Multi-functionele zaal met een sfeervolle uitstraling.