Op vrijdag, zaterdag en zondag serveren wij à la carte gerechten van onze dinerkaart.

Onze keuken is dan geopend tot 20:00 uur.

 

Op maandag en donderdag is onze keuken gesloten.

Dinsdag en woensdag enkel vooraf gereserveerd voor grotere groepen. 

Dinerkaart

Tomatensoep of soep van de dag

Geserveerd met stokbrood en kruidenboter

4.75
Limburgs zuurvlees

Limburgse gezelligheid op een Brabants bordje

14.50
Schnitzel

Naturel of met champignon- of zigeunersaus Met gebakken champignons (+ 0,75)

14.50
Kipsaté van de grill

Malse kipsaté van de grill met satésaus en kroepoek

14.50
Beenhammetje

Heerlijk beenhammetje met honing-mosterd saus

16.75
Vispannetje

Een combinatie van zalm, kabeljauw en garnalen in vissaus

17.75
Biefstuk

Kogelbiefstuk geserveerd met stroganoff- of zigeunersaus Op gebakken champignons (+ 0,75)

18.75

Al onze hoofdgerechten worden geserveerd

met frietjes en salade